Darin om den tuffa tiden efter ''Idol''


Jag är hemligt förälskad i Shia LaBeouf säger Selena

"Jag är hemligt förälskad i Shia LaBeouf"

Hon må vara pojkvännen Justin Bieber, 17, trogen, men Selena Gomez,19, erkänner att hon är hemligt förälskad i den snygga skådespelaren Shia LaBeouf, 25.

Den 19-åriga sångerskan har knappt setts utan pojkvännen sedan de visade sig tillsammans första gången i februari, men säger att hon varit lite besatt av Shia de senaste fyra åren.

— Jag var så glad när jag såg Shia. Jag blev så fascinerad. Han tycker säkert att jag är galen och jag gjorde antagligen bort mig, men jag älskar honom. Jag har bokstavligen talat varit besatt av honom sen jag var 15 år, säger hon till Reveal om sitt första möte med skådespelaren.

— Shia är äldre än mig, så jag ser upp till honom. Men jag vill inte gifta mig med honom!

Och apropå giftemål så avfärdar Selena rykten om att hon är redo att gå ner för altargången med Justin, som hon började dejta förra året, men avslöjar att förhållandet är starkare än någonsin.

— Nej, jag är bara 19! säger hon och tillägger om förhållandet:

— Allt är bra.


tror ni det är sant? :o


Dagens bild!så sjukt söta!

Darin - melodifestevalen 2010


Darin - You're Out Of My Life (Acoustic Version)


När Justin Bieber tattuerade sig

Justin Bieber GETTING TATTOO Pictures
Justin Bieber GETTING TATTOO Pictures
Justin Bieber GETTING TATTOO Pictures
Justin Bieber GETTING TATTOO Pictures
as gullig!

<33

DarinDarin
DarinDarin

Darin - Want Ya!


Jelena!

Selena Gomez Justin Bieber Kiss Photo

Vanilla Ice, "Bieber kommer glömmas bort"

Vanilla Ice, &#039;Bieber Will Be Forgotten&#039;
Vanilla Ice berättade Huffington Post: Jag var 16 när jag skrev "Baby Ice Ice". Sålt över hundra miljoner skivor. Och jag hade en helg som varade cirka tre år, och jag visste inte vem jag var, vad mitt syfte i livet, när allt, när snön världen lägger sig, du vet allt är skakat och det går rätt,

.. vänster, galen. Men när det lägger sig, du måste ta reda på vem du är, vad är ditt syfte i livet, var har du passar i, och allt det där. Du tittar på Britney Spears hon inte visste heller var hon tvungen att raka sitt huvud, hon är på droger, hon flippar ut, vet folk inte vad fan hon tänker.

Det är för att hon gjorde den övergången. Nu är hon fann sig själv, hon hittade henne syfte, hon räknat ut det. Du vet vad jag menar? Så min förutsägelse om Bieber är att han kommer att gå igenom en av de helger som varar ett par år eftersom han har haft sådan framgång som barn agerar.

Nu för att göra den övergången och hålla den igång eftersom det som händer är är hans fans är alla barn just nu, 13, 12 år gammal, vad som helst, de växer upp, och de är i årskurs 5 nu, när de kommer in i den 11: e klass , tycker folk inte samma musik som de gjorde i årskurs 5. [Obegripliga]

Det är .. vill, oh my god, tyckte jag att i 5: e klass! Du vet, då något annat nytt skall komma och han kommer att glömmas, och han kan försöka sätta alla bitar ihop så det ska bli underhållande att titta på.


..

Anonym om så söt !:
euw, darin är skit ful -.- :SSSSSS
Svar: Då tror jag att du är lika ful som han.. Moget skriv ditt namn (?)

så söt !


Dagens bildHOOOOT! :)

Svara på tal

Hawin om Darin - Give a little bit, MQ julkampanj 2008:
Hejhej, jag tycker att eran blogg är jättebra ! :D
jag vill bara ställa två fråga till Canan som skriver om Darin Zanyar, Vilket land är han
från och hur gammal är han? Jag har börjat gilla honom han är faktiskt jätte bra :)

Svar: Hej, tack att du gillar våran blogg ! :)
Darin är kurd från Irak men han är född här i
Sverige Stockholm Huddingesjukhus (som mig) :D
Darin är 24 år gammal han fyllde år förra månaden 2 juni.
Hoppas du är nöjd med svaren.


Darin Zanyar <3


Följ Darin på Twitter

"Up listenin to music, i should get some sleep, have a session tomorrow..what to do..always been a night person hehe"
"In the studio with @BLAQSMURPH @AMBIENCEPROD here in sthlm writing a smash!!"->http://twitter.com/darinofficial

Dagens bildÄlskar dig! <3

Rebecka använder justins producent till hennes ny album "my moment"

Sångaren "Det är fredag ​​.. Fredag ​​.. "Rebecca Black håller på att släppa sin nya singel nästa vecka den 18 juli som kallas" MyMoment ".

Den nya singeln "My Moment" var co-skriven av Brandon Hamilton, som tidigare har arbetat med Justin "Never Say Neverremix", och videon är inställd på att historien med det enorma fenomenet och hennes berömmelse sedan hennes första singel"Friday" släpptes.

Sedan "Friday", kom ut så dö Rebecca Black upp The Tonight Show med Jay Leno och Katy Perrys musik video till sin låt"Last Friday Night (TGIF)" som också gäst spelade Glee gjutna medlemmar och 90-tals rockbandet Hanson.

Förra månaden erkände Rebecca Black att hon ville göra en duett med Justin Bieber. !

Tror du att hennes nya singel "My Moment" kommer att vara lika populär som Justinär "Never Say Never"?

Justin Bieber säger att Kanye West inte är ett asshole

Kanye West är känd för att ha den personligheten som folk kan tolka på fel sätt. Däremot ser Justin Bieber upp till Kanye West. Under en intervju med XXL EIC Vanessa Satten hade Justin inget utom komplimanger till Kanye West.
" Jag fick vara i studion med honom, se hur han jobbade och prata med honom som en kompis, liksom inte proffisionellt. " sa Justin. " Han är inget asshole som alla tror att han är. Jag menar, han kan göra dåliga saker, men han är en bra kille. "
" Han kan göra dåliga beslut, du vet, som vi alla kan. " sa han. " Men annars så är han en bra kille. "
Justin Bieber var den första personen Kanye West följde när han blev medlem på twitter Juli förra året. Dom började prata med varandra på Twitter och spelade in en låt tillsammans, en remix på Justin Biebers Runaway Love, tillsammans med Raekwon.

Darin - Give a little bit, MQ julkampanj 2008


<3


Darin Zanyar - B What U Wanna B


Darin - Lilla Melodifestivalen (2005)


Svar på tal

Kommentar
Emelie om Bieber-vacka i Kanal 5:
en fråga till er hur börja ni gilla dessa kändisar?Hej! jag Alya, började gilla Justin Bieber genom hans låt Baby, en kompis till mig lyssnade på den nästan hela tiden så efter sökte jag på hans bilder på google och sen började jag lyssna på alla hans låtar och gillade honom med tiden :)

Och jag Canan, började gilla Darin sedan 2004 när han var med i idol sen dess har jag alltid gillat honom! Han har så himla fin röst älskar den & självklart är han snygg!

Hej!

Alla Darin fans om ni undrar varför de mest inlägg om Justin Bieber så är det för att Darin inte har så mycket nyheter det är därför men vi får hoppas på att det kommer ut något snart?
Annars blir de bara bilder och olika video klipp medans. Och med Justin så händer det något nästan varje dag?
Darin tar det lite lugnt :)
jag och Alya ska göra vårt bästa!
Tack för att ni kollar in/läser vår blogg sprid den gärna!Selena erkänner att hon och Justin dejtar!


Bieber-vacka i Kanal 5


Justin och Selena gör slut ?

Den här helgen har Justin Bieber tagit sin flickvän Selena Gomez, på en romantisk semester till Hamptons. Dom kommer fira 4:e Juli i stil.
Enligt Perez Hilton, sågs Justin Bieber och Selena Gomez shoppa på the Flying Point Surf Shop, NY i fredagt, det verkar som om det unga paret kommer spendera deras 4:e Juli till att surfa.
Dom båda har mycket att fira. Selena Gomez kanske kommer få en roll i " Sex and the city " där hon kommer spela en ung Charlotte York. Det sägs att författaren Candice Bushnell nyligen sa att Selena Gomez vore perfekt för rollen som spelas av Kristin Davis.
Justin Bieber borde hålla sin flickvän hårt, det verkar som om Selenas filmkarriär kommer bli bättre nästa år, hennes nya mera sofistikerade musik kommer hjälpa henne gå över till mainstream market. Selena kommer inte längre ses som en ung artist.
Selena Gomez kommer snart hoppa på Hollywood berg och dal banan, med hennes familj och vänner som stöttar henne, dom kommer ge henne kärleken och stödet hon behöver.
Justin Bieber och Selena Gomez är kära, men deras relation kommer bli svår nästa år. Snart, kommer vi se Selena gå vidare till en äldre kille.

LÄNKBYTE

Tryck på bilden för att komma till Ewelinas blogg :)
hennes blogg handlar om hennes vardag & Allt möjligt, sjukt söt chey hennes blogg måste ni läsa ! ;)

Dagens bild :)(

Karlshamn 8

Bieber-fans

http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=115331535223066
Bieberfans delta !!


RSS 2.0