Justin Bieber Google Chrome Commercial!

Justin Bieber la upp med Google Chrome att ge dig Justin Bieber Chrome webbläsare. Klicka HÄR för att hämta Google Chrome. När har du laddat ner Google Chrome, klicka här för att installera den officiella Justin Bieber temat.

Det började med en video på YouTube som sedan växte till en fullfjädrad lidande interpoleringen psyket som ingenting kundebota. Det är Bieber Fever. I Justin Biebernya Google kommersiella kan du följa hans känsla när han går från okänd unge med enstor dröm, en video och ett YouTube konto för att en superstjärna med miljoner visningar

Kenny Hamilton & Schools4All!


Justin Bieber följer med Selena Gomez till Fox & Friends!


Justin Bieber kan vara en av de största tonåring stjärnorna, men han ser endå till att vara pojkvän till Selena Gomez. Tidigare idag följde han med flickvännen Selena Gomez, när hon var på Fox & Friends för sin nya film och album.


Dagens bild

@justinbieber @chrisbrown = #SWAG  . This is #amazing. I like it :)

Justin kommer inte att begränsa sig själv på nästa album!

"Jag vill bara göra musik, säger han till MTV News.

Det har varit en minut sedan Justin släppt ny musik, och det låter som det väntande spelet fortsätter Beliebers. Sångaren är för närvarande i planering och inspelning för hans nästa skiva och har inte fastställt några tidsgränser för sig själv. Bieber sa att han fortfarande skapar musik.

"Jag vill arbeta mycket med mig själv", sa han till MTV News om några planer på att utöka sitt samarbete resumé, efter att ha arbetat med artister som Chris Brown, Kanye West, Ludacris och Flatts Rascal. "Och jag vill skriva en hel del själv. Jag kommer att arbeta med en massa andra producenter och sånt, men jag skriver en massa, skriver på turné. "

Så vad är det Bieber fokuserar på i denna nya omgång av låtar? "Jag skriver om hur jag känner och producerar. Jag har frammemin laptop och min dator ", sa han. "Jag har varit riktigt inne i den och förhoppningsvis kommer detta nästa album bli enormt."'

Det kan ta ett tag innan nya saker kommer ut, men det är inte så att fans inte redan har gott om Bieber musik att lyssna påunder tiden. Endast ett par år in i sin karriär har Bieber redan lyckats släppa album som hamnat på topplistorna!

My World, My World 2,0, Never Say Never - The Remixes och My Worlds Acoustic. Han har också sysslat med i ett antal genrer,såsom pop, hip-hop, R & B och, ja, till och med country. Med så många intressen i så många olika ljud och så mycket att dra, saBieber att han inte boxar sig in på sin nästa släppning.

"Jag har gjort en hel del på min akustiska gitarr, så det kommer ha den vibben", förklarade han. "Jag kommer inte riktigt begränsa mig. Jag tror att musik är musik och genre - Jag menar, jag vet att det finns countrymusik, det finns rockmusik, men min musik är annorlunda. Min röst är inte avsedd för någon stil. Jag vill bara göra musik. "

Är ni glada för Biebers nästa album? Berätta för oss i kommentarerna!

Tags: MTV Shows

-tfojb


Min garderob - Darin

Darin framför låten "You're out of my life" i Melodifestivalen.
Hej Darin, en av artisterna som slåss om en förstaplats i Melodifestivalen. Berätta om dina schlagerkläder!

– Tröjan är av märket Burberry. Kavajen är specialsydd för mig. Jag har haft kavaj på scenen sedan 2005 och känner mig bekväm i det. Oftast blandar jag coola jackor med kavaj eller andra kläder.
I finalen kommer jag att ha en ny outfit. Den blir en överraskning till mina fans, säger Darin Zanyar.

Hur förvandlas du av dina scenkläder?
– Det är låten som förvandlar mig. När jag går upp på scenen går jag in i musiken och blir en annan person. Min låt är väldigt djup och handlar om att mista någon som står en nära.

Du har varit känd sedan du var med i Idol 2004. Hur har din stil förändrats sedan dess?
– I början hade jag ofta luvtröja och truckerkeps på mig. Det var min stil. Nu har mina scenkläder förändrats och jag märker att min publik också har blivit bredare med fler vuxna än tidigare. Att stå på scen är det bästa jag vet.
Darins stil Idol 2004- luvtröja och truckerkeps.
Vem är din modeförebild som artist?
– Jag gillar artister som Michael Jackson som använde många olika outfits i sina shower. Michaels död kom som en chock för mig. Jag hade en biljett till en av hans avskedskonserter, och har varit ett stort fan sedan jag var liten. Lady Gaga är också snygg på scen. Jag minns klänningen i metallic hon hade på Gröna Lund i somras.

Vad finns i din privata garderob?
– Egentligen är jag mer intresserad av scenkläder än mina privata kläder. Jag gillar inte att prova kläder i affärer eftersom det tar så lång tid. Min syster brukar hjälpa mig att shoppa. Men jag gillar att blanda en lite finare stil med sneakers, jeansjacka och jeans.

Vad shoppar du helst?
– Att gå i musikaffärer och shoppa syntar eller högtalare är som julafton för mig. Det känns lite coolt att shoppa prylar, inte alls nördigt.

Någon i årets Melodifestival som du tycker har en snygg stil?
– Timoteij ser väldigt somriga och fina ut.

Vilken stil gillar du på tjejer?
– Jag gillar tjejer med modern stil. Lite "classy" ska det vara.

Var i Stockholm shoppar du?
– I Diesels butiker. De har väldigt snygga kläder.

Johan Selin 


LÄNK

Följ Darin på Twitter!

http://twitter.com/DarinOfficial


Darin lyser starkast

Med artister som Darin, Alcazar och Pernilla Wahlgren är Julgalan vinterns mest artisttäta evenemang. Poppiga soloframträdanden, duetter och medleyn avlöser varandra efter att julbordet har tömts. Det blir en firmafest utöver det vanliga där framträdandena är välproducerade och proffsiga, och där några av Sveriges bästa artister tävlar om vem som glittrar mest.

Det ligger mycket tid och förberedelser bakom Julgalan. Med ett flertal stora och välkända artister blir det lätt att man förväntar sig ett antal soloframträdanden utan något vidare samspel mellan de medverkande. Julgalan är mycket mer än så.


Darin lyser starkast

Alcazar, Darin, Pernilla Wahlgren, Broken Door, Velvet, Rasmus Seebach och Maria Montazami utgör alla dragnamn när Annexet bjuder in till julbord och show. Men trots att det är välkända och säkerligen ganska upptagna artister som ställer upp på årets firmafest, är det en tight och välproducerad show de fått ihop. Självklart får alla sin egen stund i rampljuset, men förutom soloframträdanden med både artisternas egna hits och ett antal Las Vegas-inspirerade framträdanden, grupperar de också ihop sig i olika konstellationer och bjuder på riktigt snygga shownummer tillsammans. 

Kvällens starkast lysande stjärna är Darin, som också lyfts upp mest i showen. Det är han som får köra flest egna låtar, och det är också han som gör det bäst. Med sin klara scennärvaro och sin unika röst är Darin en av Sveriges bästa artister, och han spar inte på krutet när han strålar på Julgalan. Annars är det Rasmus Seebach som uppskattas mest av publiken när han drar igång sommarplågan "Natteravn". 

Snyggt, tight och proffsigt

Den som besöker Julgalan får även se artisterna lära känna varandra bättre i ett flertal framträdanden och medleyn. Framför allt är det tjejerna som dyker upp i olika konstellationer under kvällen. Det är roligt att få se Alcazar-tjejerna visa vilka duktiga sångerskor de är – även om jag gärna hade sett mer av Andreas Lundstedt under föreställningen. Shownumren som artisterna gör tillsammans är också kvällens mest underhållande, och det sparas inte på krutet. De duktiga dansarna i Urban Angels dyker ständigt upp med nya outfits och läckra koreografier, och artisterna själva är inte sena att haka på. Det är snyggt, tight och proffsigt.

Ett stort plus är också att lokalen utnyttjas maximalt för att alla middagsgäster ska få komma nära artisterna. Borden blir till catwalks, och ett podium mitt i lokalen blir en utmärkt plattform för några av de mer stillsamma framträdandena. Men man får hålla hårt i glasen – både på grund av de vilda shownumren och den ivriga personalen som gärna plockar undan ofärdiga tallrikar och glas.


Den perfekta firmafesten

På det stora hela är Julgalan den perfekta firmafesten, oavsett om man kommer med sitt företag eller om man hör till den minoritet som själv beställer biljetter. Maten är kanske inget utöver det vanliga, men säg den som inte blir underhållen av föreställningen! Det är snyggt, glittrigt och välgjort, något som gör Julgalan till årets kanske bästa julshow.

 

Darin strålar på Julgalan. Bild: Mirja Bokholm, Poplight


http://poplight.zitiz.se/artikel/julgalan-vilken-show


svara på tal

KommentarTid
Lovisa Karlsson om 11 frågor till Darin Zanyar (Expressen):
Goddag! vad intressant din blogg verkar vara. kommer verkligen att läsa dina poster lite mer. =P Hoppas du har en bra vardag =)

Svar: Hejhej, Tack att du gillar bloggen men det är faktiskt två som bloggar?
Om du inte har märkt de ;)
lägst ner av inlägget så står det vem som har skrivit & där står det mitt namn (Canan) Eller Alya.

Bieberdag på grönan :)


http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=169755673088026

Hallo! Eftersom att typ bara 15 st kom den 18/6 tkr jag vi gör om detta :)

på bieberdagen på grönan ska vi först mötas vid stora scenen kl.12:00.
sen ska vi sjunga JB låtar och dansa,http://www.youtube.com/watch?v=dDAdy5pICjo vi ska dansa den här dansen till love me!! vi kommer stå vid stora eller lilla scenen? vi får se.. men vi ska stå och sjunga och dansa där i typ 1 och en halv timme, eller något, och vi ska filma, ta bilder o...ch så!!
sen ska vi alla beliebers på grönan gå runt där på grönan och typ skrika JBTOSWEDEN och sjunga JB låtar vi ska filma då!!och efter ska vi gå till slänggungan och sjunga BABY!! hoppas den ska bli fullt med beliebers ...
och sen ska vi åka andra karuseller och sjunga ... dem som vill kan åka med oss adminer så vi bli många!! då kan vi alla sjunga jb låtar och visa att vi är stolta över att vi är beliebers!!!!
ni kan ha på er JB tröjor eller nåt liknande..
vi ska filma ta bilder och göra en video av det och sprida överallt så Justin bieber se den !!!
OBS!! om ni inte kan komma så trycker ni på kommer inte och om ni kanske kommer så trycker ni på kanke kommer... tryck inte på kommer om ni inte ska komma... det är det viktigaste!!!
vi ska ha kul och om några haters kommer ska vi inte säga nånting, vi ska direkt gå till vakter och säga!!!
grönan måste få BIEBERFEVER!!
WE ARE BELIEBERS, AND ARE PROUD OF IT !!! :)♥Frågor kontakta Amanda eller Alya :)

#swag

BJUD IN ENDAST BELIEBERS SNÄLLA! :) Och är ni osäkra ta kanske kommer tillsvidare.

Guldkort funkar som vanligt, övriga får betala som vanligt, priser finns på www.gronalund.com


//Alya och Amanda

Beliebers hotar Tom Petterson!

Tom Petersson var han som attackerade justin när han lanserade sin parfym i NY, Macys!

Dagens bild,

Så snygg man kan vara ! <3  :D

Justin Bieber pratar om hans parfym "Someday"

 
sjukt jävla söt :)<3

Justin Bieber interview at Macy’s Herald Square


Justin Bieber and Tiffani Thiessen

Tiffani Thiessen mest känd som KELLY KAPOWSKI deltog screening av nya filmenkomedi "Horrible chefer" New York Citys Sunshine Landmark torsdag (juni 23) i New York City.
Den 37-åriga skådespelerskan hyllade Justin genom att bära hans bild på hennes t-shirt.
Tidigare i veckan vid MuchMusic Video Awards i Toronto, Kanada, bar Justin en t-shirtmed Tiffani ikoniska karaktär Kelly Kapowski.
Justin twittrade nyligen: "yo @ thatrygood @ scooterbraun @ kennyhamilton kollaKELLY KAPOWSKI!"
Det är bra att de stöder varandra

Sveriges största nyhet

Alla vi som vill ha Justin Bieber till sverige
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Alla-vi-som-vill-ha-Justin-Bieber-till-sverige/211734278850168
Gilla gruppen på facebook .... En stor nyhet

Gladmidsommar alla Darin & Justin fans :)Dagens bild


gud va söööt :)<3

Bieber nedslagen utan för varuhus

Justin Bieber. 

Tonårssensationen Justin Bieber är van att fansen skapar oreda var han än dyker upp.

Men när stjärnan dök upp utanför varuhuset Macy's i New York gick det ett steg längre.

En man hoppade nämligen över avspärrningarna och slog Bieber till marken, rapporterar ABC.

Bieber besökte varuhuset för att avtäcka sitt nya parfymmärke när attacken skedde.

Enligt vittnen hade mannen strukit omkring i området innan stjärnan dök upp:

– Jag såg honom gå omkring men tänkte inte på det. Men plötsligt hoppade han bara. Tre killar försökte hålla honom borta.

Mannen hoppade över staketen samtidigt som Bieber kom ut ur varuhuset. 17-åringen blev omkullslagen men klarade sig utan skador. Enligt ABC verkade han däremot skakad av attacken.ohh myy bieber :'(


Youtube - Darinofficial

Checka Darins officiella Youtube kanal

-> http://www.youtube.com/user/darinofficial

Darin - Who's that girl


WHO'S THAT GIRL

I saw her last night
Standing in the crowd
And in a sudden flash of glory
I was blinded
And though everything was moving
My hole world came to stop
Now I need to know
Please I need to know

Who's that girl, tell me what's her name
Who's that girl, does she feel the same
Who's that girl, this is no ordinary crush
If I have to I'll go halfway round the world
Who's that girl

Angel eyes of mine
Where have you gone to
Were you really here
Or was it just a dream
In a sea of smiling faces
Someone special caught my eyes
Now I need to know
Please I need to know

Who's that girl, tell me what's her name
Who's that girl, does she feel the same
Who's that girl, this is no ordinary crush
If I have to I'll go halfway round the world

Who's that girl
In the white dress
With the deep blue eyes
And the magic smile
hHas anybody seen her

And though everything was moving
My hole world came to stop
And now I need to know
Please I need to know

Who's that girl
Who's that girl
Who's that girl
If I have to I'll go halfway around the world
Who's that girl

Who's that girl
Who's that girl, this is no ordinary crush
If I have to I'll go halfway round the world
Who's that girl

Has anybody seen her

Darin - FRIDA nr. 7

PosterAdam Levine pratar om Justin på Jimmy Kimmel


JB Fans utanför Macy's I Nyc!


Selena håller i nallen som hon fick av Justin när hon lämnar Toronto!

 

lite bilder på Darin

så sööt :)

JUSTIN BIEBER LOVE


 fett söööööt <3 <3
ÄLSKAR HAN SJUKT MKT :)

Justin och Gaga prisades på MMVA!


Chris Brown ft. Justin Bieber - Next To YouÄLSKAR, MIN FAVORIT LÅT :)<3

Darin "You're out of my life" - lyrics - Sing along


Justin vinner stort på MMVA 2011!

Justin Bieber var en väldigt stor vinnare på MuchMusic Video Awards 2011, som ägde rum den 19 juni i Toronto, Kanada, genom att ta hem mest priser. Justin Bieber vann 'Ur Fave Artist' och 'International Video of the Year'.

När Justin tackade alla så sa han: "Tack så mycket," sa han. "Jag vill säga att första gången jag fick ett pris här MuchMusic Awards, så jag vill säga tack till alla mina fans,,. ni är fantastiska, och jag skulle inte kunna göra detta utan er! Jag älskar er så mycket! "

Listan av alla vinnare:
MuchMusic Most-Watched Video: Taio Cruz – “Dynamite”
UR Fave Video: Fefe Dobson – “Stuttering”
UR Fave International Video: Lady GaGa – “Born This Way”
UR Fave Artist: Justin Bieber ft. Usher – “Somebody to Love” (remix)
Video of the Year: Shawn Desman – “Electric/Night Like This”
Post Production of the Year: Danny Fernades ft. Belly – “Automatic”
Cinematographer of the Year: Blake McGrath – “Relax”
Director of the Year: Sean Wainsteim for You Say Party – “Lonely’s Lunch”
Pop Video of the Year: Down With Webster – “Whoa Is Me”

International Video of the Year – Artist: Lady GaGa – “Judas”
International Video of the Year – Group: Far East Movement ft. The Cataracs, Dev – “Like a G6″
International Video of the Year by a Canadian: Drake – “Find Your Love” and Justin Bieber ft. Usher – “Somebody to Love (Remix)”


Justin bar en $ 24 Kelly Kapowski T-shirt på MMVA!

Justin visade upp sina $ 24 Kelly Kapowski T-shirt på röda mattan vid 2011 MuchMusic Awards. Han hade en T-shirt från Urban Outfitters.

I fall du inte vet Kelly Kapowski, hon var en karaktär spelad av Tiffani Thiessen från tv-serien Saved by the Bell. Kelly Kapowski var den populäraste tjejen i skolan och blev chef cheerleader och kapten i volleyboll, simning, och team softball. Även som en duktig elev och förebild, gjorde Kelly hittade sig själv och dömdes till frihetsberövande vid ett par tillfällen.

Jelena på @MMVA efter att Justin och Drake vann!


Justin och Selena på mmva's


RedOnes nya superjobb

Normal text Stor text Extra stor text
PÅ HEMMAPLAN Nadir ”RedOne” Khayat poserar på Stureplan. Han är i Stockholm och skriver musik. ”Här får jag göra låtar i fred. När jag är i USA är det svårare för det dyker alltid upp någon i studion”, säger han.                                                PÅ HEMMAPLAN Nadir ”RedOne” Khayat poserar på Stureplan. Han är i Stockholm och skriver musik. ”Här får jag göra låtar i fred. När jag är i USA är det svårare för det dyker alltid upp någon i studion”, säger han. Foto: PER-OLOF SÄNNÅS
Rihannas senaste skiva, ”Loud”, gick väldigt bra. Nu tar hon hjälp av ”RedOne” för att fortsätta succén.   Rihannas senaste skiva, ”Loud”, gick väldigt bra. Nu tar hon hjälp av ”RedOne” för att fortsätta succén. Foto: AP Justin Bieber.   Justin Bieber.

Den svenska superproducenten Nadir ”RedOne” Khayat, 39, är i Stockholm för att skriva låtar åt bland annat Rihanna.

– Här får jag göra låtar i fred, säger han.

Lady Gaga. Michael Jackson. Enrique Iglesias. Jennifer Lopez. Usher. Backstreet Boys. Listan med artister som den emigrerade svenska superproducenten RedOne jobbat med kan göras längre än så. Nöjesbladet fick en exklusiv intervju med honom vid studion på Östermalmstorg i Stockholm där han just nu skriver nya låtar åt bland andra Rihanna och Justin Bieber.

– För att skriva en otroligt bra låt åt Rihanna måste man veta vem hon är, vad hon har för ”flow” och register. Det ska passa exakt. Det räcker inte att skriva en låt och vara nöjd direkt. Man måste analysera, säger RedOne.

Många talager

Han har varit i Sverige i några veckor nu och filat på låtar som han hoppas blir världssuccéer. Möjligen lyckas han med att locka hit både Rihanna och Justin Bieber.

– Kanske. Eller så får jag flyga någonstans för att spela in. Justin Bieber kommer kanske. Det beror lite på hans turnéer, säger han.

RedOne har höga förhoppningar på Sverige och svensk musik. Ett av hans fynd är 23-åriga Mohombi. Och trots att Love Generation endast nådde Andra chansen i Melodifestivalen kommer han att fortsätta jobba med tjejbandet.

– Så klart. Och jag kommer att ge dem hits, säger han.

– Det finns så många talanger i Sverige som inte får chansen. För mig är det ett uppdrag i livet att sprida svenska artister i världen, fortsätter han.

Nästa superstjärna

Utöver de svenska hoppen radar ”RedOne” upp ett flertal artister han jobbar med och vill se lyckas. Ett namn är den amerikanska popartisten Porcelain Black vars debutskiva han producerar.

– Både jag och Bono är övertygade om att hon blir nästa superstjärna, säger han.

Nu fortsätter arbetet vid studion Mohito i Stockholm där RedOne befinner sig för att få lite lugn och ro.

– Här får jag göra låtar i fred. När jag är i USA är det svårare för det dyker alltid upp någon i studion.

I Sverige är man bara en i mängden. Dessutom är alla i mitt team svenskar så vi trivs här, säger han.

hooppas JB kommer till stockholm <3


♥♥

type="text/html" src="http://www.youtube.com/embed/1PDqZX8Fu9I" frameborder="0" height="349" width="425" allowFullScreen="1">

Dagens bild! :)


;)


Darin - Se På Mig


Jessica saknar Justin och hans crew


Justin träffar ett fan med hjärntumör!

En sex-årig flicka Maui, diagnostiserats med en hjärntumör, hon hade en dröm som kom tilö verklighet denna helgen.
I lördags kväll, träffade Olivia Bianco hennes favorit popstjärnan Justin Bieber.

När Olivias docktor upptäckte att sångaren hade en konsert i Bay Area, gjorde de snabbtåtgärder för Olivia och hennes familj att delta i konserten.

För att på konserten, behövde Olivia vara på en ambulans bår hela tiden.

Hennes medicinska team gjorde transportprocessen extra genom att dekorera båren i Biebers signatur färg lila.

Olivias familj använder www.caringbridge.org för att skriva journalanteckningar Olivias framsteg. För att ta reda på den senaste informationen om Olivia, gå till "besöka en webbplats" sektionen och skriv "Oliviabianco."


Darin - Sommarprat P1


Sommar med Darin Zanyar http://sverigesradio.se/topsy/ljudfil/2538008.mp3
Sommar med Darin Zanyar BONUS http://sverigesradio.se/topsy/ljudfil/2537874.mp3


En port nedklottrad med kärleksförklaringar
Sommars programchef Bibi Rödöö ger Darin Zanyar diplom.

Scooter säger att Selena och Justin inte dejtar!tror ni det e sant? :o

Justin Bieber konsert på Mountain Winery i Saratoga,CA 11 juni!

Justin Bieber konsert Mountain Winery i Saratoga, CA den 11 juni 2011.

Justin gjorde ett privat träff och pratade med ca 120 fans före showen och gav bort 2, undertecknat Epiphone gitarrer. 13 Super Special gäster hade en sit-down middag innan showen och deras egna privata tid. Publiken buller var otroligt, mycket energi.

Biljetter till konserten säljs från $ 250 till $ 1500 styck. Alla pengar som tas upp kommer att gynna College Track, ett fritidshem förhigh school och college studenter.

Justin twittrade:
“In the Bay rite now for the charity show 2NITE for COLLEGE TRACK – ALL PROCEEDS go to help kids get a higher education.”

“Great night!! Felt great to be back on stage. And for a great cause! I have the greatest fans in the world because they give back.”

“Tonight we are all just happy. Great night. We did that show for all the right reasons. 2nite my fans helped #makeachange with College Track.”


Rösta på Justin Bieber!!


Dagens bild


Darin - TV-Huset

År 2005 gästade Darin TV programmet TV-Huset och framförde sin första singel - Money for nothing

Justin Bieber Goes Country at the CMT Music Awards


Justin skippar Vancouver finalen för att Selena är sjuk!

Justin Bieber älskar sin hockey, men kan det vara något han han älskar mer?

Efter att han hade reserverat ett block av platser vid Vancouvers Rogers Arena för att titta Stanley Cup-finalen fredag kväll,hoppas den kanadensiska heartthrob avbokade det efter att Selena Gomez hade blivit sjuk, berättar en källa E! Nyheter.

Åh, vad en bra pojkvän ...

Vår källa säger att "Baby" crooner (som tycker aa bra virvlar runt hockeyrinken själv) ställt in sitt framträdande i sista minuten.

"Han gick ut fredag eftermiddag,"The Insider sa.

Biebers rep har ännu inte återvänt E! Nyheter begäran om kommentarer.

Gomez var på sjukhus torsdag natt efter att ha klagat över huvudvärk och illamående efter hennes Tonight Show utseende, mensades vara "på bättringsvägen" efter att ha genomgått vissa tester. Hon omlagda hennes fredag utseende Santa MonicaPlace Mall för måndag.

hans slut, Bieber, som skickade några väl önskemål Twitter igår, är planerad att visas en välgörenhetsgala i dag i MountainView, Kalifornien

n the Bay rt now for the charity show 2NITE for COLLEGE TRACK – ALL PROCEEDS go to help kids get a higher education,” he duly tweeted.

Justin blev attackerad av fans i madrid!


Darin


Darin har för små öron - hör inte sången

Darins öron är för små för SVT:s medhörningssnäckor. Foto: Sven Lindwall

GÖTEBORG. Darins repetitioner inför delfinalen kantades av stora problem. 
SVT var tvungna att arrangera om scenen flera gånger för att han skulle 
kunna höra sitt bidrag på scen. 

Från publikplatserna såg Darins framträdande ut att flyta på bra. 
Men Expressen kan berätta att Darin i går hade ordentliga problem under sin repetition.
Mellan vart och ett av de tre framträdandena, möblerade scenteknikerna om på scen.
Orsak: förhandsfavoriten har för små örongångar och kan inte använda den 
medhörningssnäcka som alla andra artisterna använder

- Ljudet, det måste fixas. Det är jobbigt, säger han. 

Monitorer ett måste

Istället tvingas han jobba med ljudmonitorer som placeras ut strategiskt på scenen. 
Dessa måste ställas optimalt för att sångaren ska få koll på ljudet.
- Ljudet, det måste fixas, vi får se, säger Darin.
Han fortsätter angående stressen på scenen:
- Jag har för små örongångar. Jag får inte in in ear-snäckan och måste köra med 
monitorer i stället. De är jobbigare att ställa in.

(gammalt inlägg)

Vilken är din favoritlåt med Darin?

Frågan ställd under en konsert i Säffle år 2007

Frågestund med Darin/ Faddergalan

Frågestund med Darin/ Faddergalan

Namn:
Darin

Min bästa resa:
Bilresa med vännerna i USA.

Min favoritmat kommer ifrån det här landet:
Italien

Mitt bästa barndomsminne är:
Julafton när jag var 4år.

Mitt drömyrke som barn var:
Sångare

Jag är mest stolt över:
Min musik.

Detta skulle jag helst vilja ändra på i världen:
Orättvisa, krig och fattigdom.

Jag är med i faddergalan för att:
Jag tycker att Plan gör ett fantastiskt jobb och om jag med hjälp av min musik 
kan hjälpa till så är det självklart att jag gör det.

Det bästa med att vara fadder är:
Att man vet att barnen och familjerna får det bättre.

11 frågor till Darin Zanyar (Expressen)

Det var tredje gången du uppträdde på faddergalan. Brinner du extra för den här galan?
Ja, det är klart att jag gör det. Jag har själv två fadderbarn, ett i Ghana, och ett i Kambodja. Det fina är att man inte bara hjälper barnen utan även deras föräldrar. Man vill ju göra någonting för att hjälpa till och kan jag göra det med hjälp av min musik så är det klart att jag gör det.

Har du besökt dina fadderbarn?
Jag besökte mitt fadderbarn i Ghana för fyra år sen. Det var lite av en chock att komma till Ghana. Folk åt ur soporna och de hade inte tillräckligt med vatten. Det gjorde ett stort intryck på mej.Det gjorde att jag vill hjälpa till ännu mer. Det var kul att träffa mitt fadderbarn. Det var en känslosam upplevelse. 

Grät du eller är du en sådan som håller känslorna inom dig?
Nej, jag grät inte. Jag är nog en sådan som håller saker inom mig men inte på scenen. Då får jag utlopp för allt.

Du kom på andra plats i idol 2004,hur har du förändrats sedan dess?
Jättemycket, jag har ju framför allt blivit äldre.

Men du är ju knappast "idol- darin" längre?
Nej, det försvann ganska snabbt. Jag gjorde ganska mycket under den tiden. Det är väldigt kul att se tillbaka på den tiden. Jag trodde inte att det skulle bli så stort. Men jag kände att det var ett bra koncept.

Vilken av dina låtar är du mest stolt över?
"Runaway". Speciellt verserna, jag gillar att leka med melodier och texter.

Nu ska du snart vara med i Melodifestivalen?
Ja, det känns superkul. Jag har ju alltid gjort nåt uppträdande i samband med melodifestivalen och de har frågat mig varje år om jag vill ställa upp. Men den här gången kändes det speciellt.

Berätta om låten "You're out of my life"
Jag fick en sådan känsla, att det var rätt låt för mig och det var den som fick mig att ställa upp. Det är en ballad som är skriven av Tony Nilson och Henrik Janson,

Du är redan favorittippad, hur känns det?
Jag försöker att inte tänka så mycket på det. Jag fokuserar på musiken istället.

Är det fortfarande lika kul med musiken?
Ja, det är det ända jag vill göra. Om man själv har kul så märks det på scenen. Jag skrev en låt vid min synt igår natt. Den har inget namn, men handlar om att få sitt hjärta krossat. Den innehåller lite urban beats med rockgitarrer. Den kan vara självupplevd eller inte. Jag har fått mitt hjärta krossat men det var längesen nu.

Du har ju hela tiden massa saker på gång har du tid för en relation?
Ja, men inte så mycket som jag skulle vilja eftersom jag turnerar så pass mycket. Nu är jag singel.
2009-12-02 @

BONUS: Justin Bieber Someday


getwellselena är TT på twitter, justin twittrar!

Det är så att Selena ligger just nu på sjukhus i L.A."'Selena Gomez genomgår tester efter att ha rusat till ett LA-område till sjukhuset på torsdag kväll (juni 9), rapporterar TMZ. Den 18-åriga sångerskan och skådespelerskan gjorde ett framträdande på The Tonight Show med Jay Leno, men "mådde hemskt under och efter showen , klagade hon över illamåendet och svår huvudvärk," enligt källor. Inga ord ännu om den exakta orsaken till sjukdomen''

Hennes Monte Carlo Tour som skulle hållas idag är avbokad.


America's Got Talent - Dani Shay sjunger (Baby)


Darin - Twitter

Börja följ Darin på Twitter igen 

-> http://twitter.com/DarinOfficial

Dagens bild


lite bilder på Jelena tillsammans!!
Justin Bieber Tribute Act i Abu Dhabi?!

För att markera att den kanadensiska Grand Prix kommer till Ferrari World Abu Dhabi värd är en hyllning rättsakt av pop fenomentillsammans med en rad av kanadensiska-teman, firandet är från den 10 juni till 12, har arrangörerna meddelat.

Den kommer att träda på scenen flera gånger under helgen för att underhålla besökarna mellan park rider. Dessutom kommerRoyal Canadian Mounted Police, eller "Mounties" eftersom de är mer vardagligt kända, torn över folkmassorna. Formula One fanskommer också att kunna fånga racing åtgärder på storbildsskärmar leva hela parken.

Kanadensiska medborgare får rätt till en rabatterad entré bland Dh165 under hela helgen firande på att visa legitimation.Standarden Anmälningsavgiften är Dh225.

Justin väljer 'Twilight' över 'Harry Potter!


MSN: Selena besöker Justins hemstad!


Jelena och Kenny på NBA finalen!

Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden

Eminem dissar Justin och Lady gaga!

Ser ut som plast operationer och receptbelagda läkemedel har stigit honom åt huvudet.

I maj förra året hängde Justin med Enimen i en inspelningsstudio när han mötte Dr Dre. Man skulle kunna tro från den här bildensom de tog att de skulle vara goda vänner. Väl tänka om.

I sin nya låt "A Kiss" från hans nya album "Hell: The Sequel" så dissar Eminem inte bara Justin men han kallar honom "Evil". Ummok ..

För Justin Bieber rappar Eminem i låten: “Him don’t give a damn how Bieber doing,” rappar han.“evil just seems to sleeping through him.”

Han dissar även Lady Gaga i låten genom att kalla henne en man.
“Tell Lady Gaga she can quit her job at the post office/she’s still a male lady. Wouldn’t f–k her with her d–k/ You heard it/The verdict’s in.”

Är Emimen svartsjuk och söker publicitet från de två största superstjärnor i världen just nu? Jag tror det. Jag vet att Justin inte skulle göra det men det skulle vara häftigt om Lady Gaga hade gjort en låt om EM: s uppblåsta ansikte. Något säger mig att Emimen är den typ av person som kunde ge det men aldrig ta den.

Never Say Never 3D
ÄLSKAR NEVER SAY NEVER <3

Justin BieberHans ögon :o

Jelenas 3 minuter kyss chockade alla!

Selena Gomez kan inte hålla händerna ifrån varandra. Superparet fortsatte enligt uppgift sin PDA-fest söndagskvällen backstage på 2011 MTV Movie Awards. 

Hollywood Life rapporterar det heta unga paret "inte kunde hålla händerna ifrån varandra backstage" efter att Justin, 17, vann den gyllene popcornspriset för Bästa häpnadsväckande Moment. 

"De gjorde upp för cirka tre minuter och chockade alla," ett ögonvittne berättade för underhållningens webbplats.

"De använde en tungan och agerade som om det inte fanns någon annan i rummet."

Justin tröstade kanske sin 18-åriga flickvän, efter att hon blev dissad av värden Jason Sudeikis.

"Sweetie du har hånglat med Bieber i en rak månad . Jag vill att du vara försiktig, okej? "Sade han i sitt inledningsanförande monolog, khan fick Selena att lägga händerna på huvudet. "Den enda anledningen jag säger dig det beror på att hon redan svalde tre av hans tänder. Vill inte att du ska kvävas. "

David Beckham vill ha en privatkonsert av Justin!

David Beckham har enligt uppgift bett Justin Bieber att göra en privatkonsert i hans hem i LA eftersom hans tre söner är storafans.

Den 36-årige David vill att Bieber, 17, gör en liten spelning för hans och hustrun Victoria's tre söner - Brooklyn, Romeo och Cruz.Pojkarna har alla Justins skivor och de spelar dem hela tiden. De slutar aldrig fråga Posh och Becksom om Justin kansjunga för dem.

En källa säger till brittiska tidningen The People: "David och Victorias söner är stora fans av Bieber och paret vet att deskulle bli helt överlyckliga om han skulle komma och göra en mini konsert för dem."

"Justin försöker ordna en lucka i sitt schema för att göra det. Pojkarnahar träffat Justin innan. Han har alltid sagtom de vill att han ska göra ett gig gör han det gärna "

Justin träffar fans på Mtv movie awards!

Årets MTV Movie Awards gick i lås, och det är tack vare alla fantastiska människor som lagt ner ett hårt arbete för att få det att hända. Eftersom allt på scenen Utmärkelsen visar går smidigt, skulle du aldrig vet hur hektisk saker bakom kulisserna! Även om jagtillbringade större delen av min tid i publiken, fick jag chansen att backstage under några minuter, och tydligen har jag bratiming! Direkt efter jag kom dit hörde jag massor av skrik från insidan, och jag undrade vad jag saknade-ett par minuter senare fick jag reda på. Justin Bieber kom själv in genom dörrarna med sin bedårande blå kavaj och svarta solisar.

Uppenbarligen var saker lite för galet för mig att fa tag på honom, men jag tyckte det var super snällt av Biebs att stanna för ett kort samtal och bild med några av sina fans!

Justin är en av de rikaste i Hollywood!!

Webbplatsen Ahlan! Live gjorde en lista över de rikaste unga personer i Hollywood, och Justin Bieber kom på 2:a plats, precis bakom Miley Cyrus.
2. Justin Bieber
Ålder: 17 år
Beräknad Net Worth: 65 miljoner dollar (alltså ca 383 miljoner kr)
Stjärnan har Youtube och Usher att tacka för sin rikedom, han blev en stor internationell stjärna, och det skapades Bieber Fever. Hans första album, My World sålde 700.000 exemplar under de tre första veckorna! Som Miley, han visade även upp sina färdigheter på CSI.
Kolla in hela listan:
1. Miley Cyrus
2. Justin Bieber
3. Nick Jonas
4. Dakota Fanning
5. Abigail Breslin
6. Angus T.Jones
7. Miranda Cosgrove
8. Tyler James Williams
9. Selena Gomez
10. Demi Lovato

JB twittrade


Justin på moppe!


:)

KommentarTid
Anonym om Att få träffa sin idol..:
Känner han igen dig varje gång då? :)
Svar: Han har sakt att han kommer ihåg ansikten och så,
men han kommer inte ihåg namn.
För han har såå många fans! :D


Att få träffa sin idol..

18-08-2010
Dagen då jag träffade min idol, en stor chok för mig!
Ok jag skulle åka till Gröna Lund i (stockholm)
och Darin skulle uppträda i Sommar krysset.
Då ville jag åka ditt och kolla på honom, och det gjorde jag
men jag tänkte ändå aa kommer inte få träffa honom kommer bah få se honom uppträda :/
så hittar jag och min kusin en bra plats till scenen.
Och väntade där ett tag, sen precis när de skulle börja spela in direkt då hör ja massor med tjejer o min kusin skriker Darin darin. Sen säger hon till mig ''Canan, Darin är bakom oss?!? '' Och jag blir helt chockad o kan inte röra mig blir jäätte blyg vågar inte gå fram. Och man fick ju inte gå fram för att de spela in xD
men min mamma bah du har chansen NU!
Gå fram o då gjorde jag de och ja blev helt varm i kroppen vilken lycka !! :D
sen dess har jag träffat han många gånger :))

Bilder på Darin

Hell's Kitchen 20/11-2010
Sturecompagniet 20/11-2010

Bilder http://stureplan.se

Intervju med Darin efter uppträdandet i Sommarkrysset

Klicka på bilden för att komma till klippet

( 2009-08-09 @ )

Darin tillbaka i ny kostym

Darins femte skiva "Lovekiller" beskriver han som "stilmässigt annorlunda" mot allt han gjort tidigare.

Det är väldigt många stora låtar. Det känns som att jag har hittat ett nytt sound, säger han.

Darin är elegant klädd i mörkblå sammetskavaj och lila fluga signerad favoritdesignern Margaretha Julle. Klädvalet är genomtänkt, och han poserar vant för fotografen.

Sex intensiva år i musikbranschen har gjort honom till en rutinerad popstjärna.

Det var 2004 som den då 17-årige Darin Zanyar slog igenom i talangsåpan "Idol". Året därefter släppte han sin första platta, och sedan dess har det blivit ytterligare tre skivor.

Nu kommer den femte, "Lovekiller", som enligt sångaren själv skiljer sig markant från vad han gjort tidigare.

Jag visste inte riktigt vad jag ville göra med den här skivan, så jag satt jättelänge och skrev en massa låtar. Det tog ett tag innan jag hittade det här soundet, berättar Darin.

Skrev på natten
Han har samarbetat med producenterna och låtskrivarna Tony Nilsson, Henrik Jansson och Arnthor Birgisson. Men albumets allra sista låt, finstämda "I'll be alright", är han ensam upphovsmakare till. Den är också hans personliga favorit:

Jag skrev den en natt när jag inte kunde sova. Jag satte mig vid pianot och spelade lite och en timme senare hade jag skrivit den låten. Den handlar om en person som älskar någon så mycket att den är villig att släppa taget, för att den andra personen ska vara så lycklig som möjligt. Den är väldigt sorglig, men fin.

Vill utomlands
Det är just vid pianot som Darin hittar sin inspiration. Vid sidan av sin egen artistkarriär har han nu börjat odla en karriär som låtskrivare åt andra artister. Hans första uppdrag blev att skriva till det amerikanska pojkbandet V Factory, och därefter har det rullat på.

Jag skrivit en låt till Shayne Ward, och så håller jag på att skriva till den nya "X Factor"-vinnaren i England, avslöjar han.

Vid 23 års ålder lever Darin Zanyar sin dröm.

Det slår mig ibland att nu gör jag det jag alltid har velat. Nu får jag sjunga och stå på scenen. Jag får skriva låtar och träffa alla de här grymma människorna som jag har drömt om att få jobba med, säger han med ett leende.

Det enda som egentligen fattas för tillfället är ett ordentligt genombrott utomlands. Planen är att "Lovekiller" ska ta honom dit:

Jag hoppas det. Jag kommer att göra mitt bästa för att det ska hända.
(2010-08-13 @ )

JB Twittrade <3

Justin Bieber @justinbieber Justin Bieber
i love my fans with all my heart. that isnt going to ever change. there will be times when i want privacy...when i want to be a big brother.

Justin, Selena , Ryan & Pattie i Kanada 4/6

Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden

Justins meddelande till fansen

love JB <3

MTV Movie Awards 2011:)
Justin twittrar!!:)

Justin vann Best Jaw-Dropping Moment !

Att vinna priser börjar bli en dek av hans vardag , i natt vann han igen ! Justin vann Best Jaw-Dropping Moment på MTV Movie Awards. Justin såg jätte glad ut nät han gick upp på scenen på Gipson Amphitheatre i Los Angeles för att ta imot den gyllene popcorn och tacka för priset
Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden

Justin tackar alla !! <3


TT- JUSTIN BIEBER WON & Poor Selena


Backstage MTV Movie Awards!Fett söt ju !! :)
Älskar hans klädstil!!

@Backstage MTV Movie Awards Video!

2011-06-06

"Jag älskar min Iphone mest"


ÖGONSTEN Darins största rädsla är att störta i ett flygplan. Ögonen är hans utmärkande drag medan tånaglarna inte står högt i kurs. Han ångrar inget i livet men önskar sig kunna hålla långa tal.


1.Vad är sann lycka?
-När man lyckas med något man strävat efter länge. Det kan vara allt från att lyckas i karriören,till kärlek, eller att bara befinna sig på en speciell plats.

2. Vilken är din största rädsla?
-Att störta i ett flygplan. Jag är extremt flygrädd.

3. Vilken egenskap föraktar du mest hos dig själv?
-Att jag är känslig.

4. Vilken egenskap föraktar du mest hos andra?
-Falskhet.

5. Vilken levande person beundrar du mest?
- Min pappa.

6. Hur känner du dig just nu?
- Förväntansfull inför mitt skivsläpp.

7. När ljuger du?
- När det behövs...hehe...

8. Vad ogillar du mest med ditt utseende?
-Mina tånaglar.

9. Vilka kvaliteter uppskattar du mest hos män?
-Ärlighet.

10. Vilka kvaliteter uppskattar du mest hos kvinnor?
-Ärlighet.

11. Vilka ord eller uttryck andvänder du för ofta?
-Verkligen och precis.

12. Vem eller vad är ditt livs kärlek?
-Musiken är det jag älskar mest.

13. Vilken talang skulle du vilja ha?
-Jag skulle vilja vara exceptionellt skicklig på att hålla långa och bra tal.

14. Om du kunde förändra en sak med dig själv, vad skulle det vara?
-Att vara mindre blyg.

15. Vilken är din största bedrift?
-Att jag har lyckats slå igenom som artist.

16. Om du skulle dö och fick återvända som en person eller sak, vad skulle du välja?
-Jag skulle vilja återvända som en president eller någon slags ledare för att kunna påverka och göra bra saker i världen och för vår jord.

17. Vilken av dina ägodelar håller du högst?
-Min dator eller min Iphone.

18. Vad är det värsta en människa kan uppleva?
-Att förlora någon man verkligen älskar är nog det värsta.

19. Vilken är din favorit sysselsättning?
-Att skriva och lyssna på musik.

20. Vilket är ditt mest utmärkande drag?
-Mina ögon tror jag.

21. Vilka är dina favoritförfattare?
-Läser nästan aldrig böcker men tittar väldigt mycket på film.

22. Vilken påhittad person gillar du mest?
-Pippi Långstrump.

23. Vilken historisk person identifierar du dig mest med?
-Svårt, jag vet inte...

24. Vilka är de största hjältarna i ditt liv?
-Mina föräldrar.

25. Vad ogillar du mest?
-Krig,orättvisa och otrevliga människor.

26. Vad ångrar du djupast?
-Inget hittills.

27. Hur skulle du vilja dö?
-När jag är gammal och sover i min säng.

28. Vilket är ditt motto?
-Våga vara spontan.


/Stockholm City 19 augusti 2010

Veckorevyn tar en åktur med Darin

Vart ska vi?
Vi åker till Berlin via Danmark och vidare till Paris och sen till Barcelona. Det är en tur jag brukar ta, det tar en vecka. Jag älskar roadtrips!

Har vi en fet bil eller?
Just nu har jag en volvo C30, men jag vill hellre att vi åker i en Audi TT med feta högtalare.

Vem kör?
Jag, jag älskar att köra bil.

Och så sköter vi stereon?
Hm, nej, det gör jag också. Jag brukar bränna blandskivor innan jag drar iväg, eller så kopplar jag in min iPhone. Just nu är favoritlåten 'Good life' med One republic.

Är det okej om vi äter godis och glass i bilen?
Ja, jag brukar också äta i bilen ibland. Snabbmat oftast.

Oj, nu fick vi punka, byter du däck?
Ja, det gör jag, tror jag ....

Nu blev vi fult omkörda av en gammal fiat...
Kanske att jag svär, men jag kommer inte att försöka rejsa bilen. Men jag blir riktigt irriterad om någon stannar nära bakom.

Brukar du klanta dig i trafiken?
Jag blev ju a med körkortet förut när jag körde för snabbt, så nu kör jag väldigt lagligt.

Där är en polis, nervös?
Ja, det tror jag alla blir. Jag brukar sakta ner lite och skärpa till mig.

Vi ska till Ikea nästa helg, får vi låna din kärra?
Ja, ni på veckorevyn får självklart låna, jag litar på er.

Darin - Press2play.tv (2010-11-17 @ )

http://press2play.tv/musik/17/darin-jag-ar-alltid-nervos-innan-skivslapp

Dagens bild


NAAAW va lycklig han e <3

That Should Be Me <3


Justin ska hjälpa barn att komma in på högskola!

Justin Bieber kommer att spela en föreställning på intim Mountain Winery i Saratoga, Kalifornien klockan 8:30 pm on 11 juni för atthjälpa barnen komma in på högskolan.

Biljetter till konserten intervallet från $ 250 till $ 1500 styck. De insamlade medlen kommer att gynna College Track, ett fritidshemför high school och college studenter. Det tjänar mer än 1.100 studenter centra över hela landet, även i östra Palo Alto,Oakland och San Francisco.hej

Gilla min grupp på facebook http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Justin-Bieber-we-love-you-and-want-you-in-Sweden/211734278850168 :)

Darin sjunger "Himlen runt hörnet" - NittiLeaks


Jelena besökte Rheo Thompson Candies!

Den 3e Juni (i förrigår) besökte Justin, Selena & Bruce (Justins morfar) Rheo Thompson Candies i Stratford, Ontario.

"Justin, Selena & Bruce kom in här runt 12:30 för en 'privat visning' av godisgörandet. Dom fick göra massvis med eget godis" säger butiksägaren.

"Justin & Selen var bedårande, ett riktigt edårande par! och Selena är en riktig stor choklad älskar, hela hennes ansikte lös upp när hon fick syn på all choklad" "Justin är väldigt artig och fötterna på jorden"

Justin är mycket starkare än om vad han ser ut!

Den "Baby" Hitmaker gick för att träna sitt lokala gym när han besökte sin hemstad Stratford, Ontario i Kanada tidigare i veckan och klubbens medlemmarTyrell Ogloff - som såg sångaren där kl 7.30 på onsdag (01.06.11) - visade sig att han kan lyftaimponerande vikter trots sin relativt ringa storlek.

Tyrell berättade HollywoodLife.com: "Justin var definitivt på ett uppdrag att pumpa upp. Han var löpbandet i ca 30minuter för att arbeta upp svett och sedan gick han till fria vikter för att lyfta.

"Det är roligt eftersom han är ganska liten, men kan pumpa mycket! Han bänkade 120 pounds för bröstet och gjorde omkring 400 crunches och sit-ups för att bygga sin kärna. Han är i riktigt bra form. "

Belieber: Justin skrek på oss!

Här berättar en Belieber om när dom väntade på justin utanför hans morföräldrarshus och när han "skrek" på dom.
Här berättar en Belieber om när dom väntade på justin utanför hans morföräldrarshus och när han "skrek" på dom.

Selena med Justins familj

Selena Gomez är så bekväm med Justin Bieber's familj, hon tillbringade tid ensam med dem i sin hemstad, Straford, Ontario i Kanada medan han pumpade järn hans gym 1 juni!

Selena Gomez och Justin Bieber hade precis ätit mexikansk mat med Selenas familj i Texas, & tillbringat tid med dem och dagen efter var Selena med  familjen av justins' mamma och morföräldrar på en av Justins favorit restaurang Madelyna Diner, i Stratford, Ontario medan han i ett träningspass på AnytimeFitness.
Dom är redan som en enda stor, lycklig familj!

Selena var nöjd med hemlagad komfort mat med Justin's mamma och morföräldrar, berättar en servitör på Glynnie McCauley till HollywoodLife.com exklusivt.

Hon tillägger: dom alla hade haft det underbart. Selena satt bredvid Justins mormor och mittemot Justin s mamma. De verkade alla väldigt nöjda. Selena var så trevligt. Hon är super söt och även poserade med en av servitriserna för ett foto

Dagens bild!! :)

Tumblr_llhk71recw1qi2fx7o1_500_large

BAD FAN ATT ÅKA HEM!Översättning på ett ungefär: Två tjejer gick förbi Justins morfars hus och tog några foton när nästan hela Justins familj var där hon försökte inte att störa deras famlilje tid sedan kom Justin ut och han och Selena in i en bil och han ropade till henne att åka hem hon tyckte inte att det var ett för allt ortrevligt sätt att säga det på men det lät inte trevlig


Översättning på ett ungefär: Två tjejer gick förbi Justins morfars hus och tog några foton när nästan hela Justins familj var där hon försökte inte att störa deras famlilje tid sedan kom Justin ut och han och Selena in i en bil och han ropade till henne att åka hem hon tyckte inte att det var ett för allt ortrevligt sätt att säga det på men det lät inte trevlig


Översättning på ett ungefär: Två tjejer gick förbi Justins morfars hus och tog några foton när nästan hela Justins familj var där hon försökte inte att störa deras famlilje tid sedan kom Justin ut och han och Selena in i en bil och han ropade till henne att åka hem hon tyckte inte att det var ett för allt ortrevligt sätt att säga det på men det lät inte trevlig.

About @DarinOfficial

DarinDarinOfficial Darin
Gonna party like it's my birthday :)
Thanks for all the birthday wishes on FB, love u all!Bilder på sötisen Darin <3Jelena shoppar!!

Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden

Justin bär örhängeDet är inte första gången !!
Han har haft det förut oxå :)

Video från Hawaii


Justin spelar basket med kompisarna


hej beliebers :)

beliebers gilla gärna min sida på fb http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Justin-Bieber-we-love-you-and-want-you-in-Sweden/211734278850168 :)

Darin - Beutiful

I kvalfinalen av IDOL 2004 framförde Darin Christina Aguileras låt Beutiful. Och nog gick det bra...han fick hela 78% utav röstdra ord.

Roligt klipp ifrån IDOL 2004 =)

CITAT

" Man kunde nästan inte ens se tapeterna, det var så mycket affisher på taket också liksom "

" Jag har sett honom ledsen en gång. Jag hittade honom gråtande i korridoren och undra vad det var och han höll på att missa sin Britney Spears konsert "

" Darin är här minst här tre gånger i veckan....Sen han blev känd, så kryllar det med tjejer här hela tiden. Och ingen av dem handlar någonting dom bara står och väntar på att han ska komma typ"

Grattis!!

♥Idag är det Darins födelsedag!♥
Han blir 24 år gammal :D
bara man fick träffa han & fira han, hoppas han får en bra dag!!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jelena på bio


awww va söööta :)


Justin ska fråga Selena om hon vill gifta sig med honom på hennes födelsedag i Juli!

Justin Bieber har planer för att fråga Selena Gomez om hon vill gifta sig med honom.

Den tonåring heartthrob, 17, som har varit semester i Hawaii med sin tjej, blev så chockad av hans kompis Sean Kingstons jet skiolycka i Miami i helgen, har han allvarligt funderat på sin framtid.

"Justin är verkligen orolig för Sean och har sagt livet är för kort för att vänta rätt tillfälle eller att inte följa sitt hjärta eftersom folk tror att du är för ung för att veta vad du vill," en insider berättar.

"Han är inte i något rusa till huvudet ner i gången, men efter en sådan fantastisk tid i Maui tillsammans verkligen cementerade han om vad han tycker om Selena och hoppas på att hon kommer överens om att säga ja.

"Det är hennes 19-årsdag i juli och han planerar att föreslå till henne en födelsedagsfest han organisationskommitté för henne."

HAHAHAHA.
Jelena i Texas!!

1.jpg
07~2.jpg
massagepied.jpg
04~4.jpg
02~4.jpg02~4.jpg
05~4.jpg
03~5.jpg
06~4.jpg

Justin Bieber i veckans NU

NUMMER: 11
PRIS: 22.50 KR
VART: ICA, Hemköp, Pressbyrån ...

Justin Bieber 1a på youtube ! :)))

2011-06-01 @ 21:18:

Jelena och Justins syskon och Justins pappa :)

.


Dagens bild!


Darin - Julia Stars

http://www.julia.egmont.se/

RSS 2.0