Skiit söta :)Gillar videon!! <3


Jelena på resturang

Jelena närmer sig

                                                             Det unga paret flög iväg till Maui Four Seasons Hotel med Justin mamma Pattie Mallette.
Justin Bieber och Selena Gomez är närmare än någonsin.

Justin och Selena sågs lunch Four Seasons Resort Maui Wailea med "Pattie" Mallette den 25 maj, och de kunde inte vara mer bekväm!

hollywoodlife.com grävde efter ledtrådar efter var de stannar, och det är helt lyxigt. Med all sannolikhet är paret i Maile Suite, ett lyxigt palats på sjunde våningen på orten. Undertecknandet av tre sovrum Suite är från golv till tak fönster som tillåter en magnifik havsutsikt, som ser ut närliggande öar och valar.

Under tiden, om de vill tillbringa tid i de stora huset, det finns gott om stora saker tex: platt-TV och DVD-spelare för dem att koppla av med en film. 50-minuters massage är gratis och paret kan alltid ha sexiga roligt i privat bubbelbadkar och "eukalyptus regndusch"

Justin
och Selena har blivit så allvarligt - gå på semester med din pojkvän mamma? Det är en stor sak

Jelena på stranden i Hawaii

Justin: ''Perfekt kyss = stängda ögon''!!


JBs nya tatuering!!


Jelena's strand semester


idol 2004


DARIN - SPOTIFY&TELIA REKLAM

Darin är med här på denna spotify och telia reklamen (ganska gammal)

snygg för alltid !


Singlar-Darin

Album [redigera]

DVD [redigera]

Singlar [redigera]

SläppdatumLåtSverigeAlbum
2005-01-26 "Money for Nothing" 1 The Anthem
2005-04-27 "Why Does It Rain" 5 The Anthem
2005-09-07 "Step Up" 1 Darin
2005-11-23 "Who's That Girl" 6 Darin
2006-01-29 "Want Ya!" 4 Darin
2006-10-18 "Perfect" 3 Break the News
2007-01-31 "Everything But The Girl" 38 Break The News
2008-10-13 (digitalt),
2008-10-22 (i butik)
"Breathing Your Love" 2 Flashback
2009-01-19 (digitalt) "See U At The Club" 12 Flashback
2009-03-09 (digitalt) "Runaway" 11 Flashback
2009-03-18 "What If" 51 Flashback
2009-10-09 (digitalt) "Viva La Vida" 1 Lovekiller
2010-02-28 (digitalt),
2010-03-28 (i butik)
"You're Out Of My Life" 3 Lovekiller
2010-06-19 (digitalt) "Can't Stop Love" 13 Lovekiller
2010-07-13 (digitalt) "Lovekiller" 6 Lovekiller
2010-08-?? "Microphone" 16 Lovekiller
SläppdatumLåtTyskland,Österrike,SchweizAlbum
2007-08-03 "Insanity" 20 (T) 48 (Ö) Break The News
2007-12-07 "Desire" - Break The News

Fakta -

Darin Zanyar, populärt bara Darin, född 2 juni 1987 i Stockholm, är en svensk popsångare/låtskrivare av kurdisk härkomst. Darin blev känd efter att ha varit med i Idol 2004. Han har efter sin medverkan gått vidare till att bli en framgångsrik sångare i Sverige. Han har inom loppet av sex år släppt fem studioalbum, varav fyra hamnat etta på Sverigetopplistan. Money for NothingStep UpBreathing Your Love och Viva la Vida är några av hans sånger. År 2010 släppte han albumet Lovekiller, medverkade som sommarpratare i Sommar i P1 och specialskrev en låt till det kungliga bröllopet som han framförde på bröllopsdagen.
Darin framträder på Stockholm Pride 2009
Darin framträder på Stockholm Pride 2009
Födelsenamn Darin Zanyar
Född 2 juni 1987 (23 år)
Bakgrund StockholmSverige
Aktiva år 2004
Skivbolag Universal MusicSony Music,EMI
Webbplats www.darin.nu

2004–2006: Idol och debutskiva

Darin blev rikskänd i Sverige år 2004 då han deltog i säsong ett av Idol 2004 på TV4. Han var en av favoriterna och den enda att gå vidare med så mycket som 78 procent av rösterna i kvalfinalen. Han slutade till sist tvåa i tävlingen efter Daniel Lindström.

I början av 2005 släppte Darin sin första skiva, The Anthem, efter att ha fått skivkontrakt med Skivbolaget Sony BMG Albumet sålde guld och hans första singel Money for nothing gick direkt in på förstaplatsen i både radio och på singellistan och sålde genom det platina. Under år 2005 var Darin den mest omskrivna personen i Sverige. Man skrev ofta om hans hysteriska fans, och använde ofta uttryck som "Sveriges Michael Jackson", "Den perfekta popstjärnan" och "Framtiden heter Darin". Under 2005 var även namnet Darin det snabbast ökande namnet i Sverige.

Samma år släppte han sin andra skiva, Darin, som även den sålde platina och gav honom ännu mer framgång än den första skivan. I albumet ingick hans singeletta "Step Up" och "Want Ya" som var årets mest spelade video på MTV under 2006. År 2006 vann han en Grammis för bästa låt, en Rockbjörn för bästa manliga artistNickelodeon Kids Choice Award och The Voice '06 Priset. Han vann även två NRJ Awards i Finland, bland annat för bästa nordiska låt.

Step Up To The Party Tour 2006

 

2010: Melodifestivalen, bröllopslåt, Sommar i P1, Lovekiller [redigera]

Efter att ha blivit tillfrågad av tävlingsproducenten Christer Björkman upprepade gånger avslöjade Sveriges Television den 3 november 2009 att Darin skulle medverka i Melodifestivalen 2010 som en joker. Detta med låten You're Out Of My Life som beskrevs som en ballad, skriven av Tony Nilsson och Henrik Janson. Lördagen den 20 februari deltog Darin i årets tredje deltävling, som sändes frånScandinaviumGöteborg. Han kvalificerade sig direkt till Globen [7] där finalen hölls den 13 mars och den slutliga placeringen blev plats fyra [8].

Även om detta var första gången Darin intog scenen som deltagare i själva tävlingen så var det inte hans debut i Melodifestivalsammanhang. Det hade skett två gånger tidigare. Redan 2005, då tävlingen firade sitt 50-årsjubileum, uppträdde Darin med sin egen version av Det gör ontLena Philipssons vinnarlåt från året innan [9]. Som en mellanakt i 2009 års deltävling i Malmö framförde Darin Se på mig,Jan Johansens vinnarlåt från 1995 [10].

Ett par veckor innan premiären av sin 16 spelningar långa sommarturné, som inleddes den 4 juni 2010 i Karlshamn [11], fick Darin en förfrågan av Sveriges Television att specialskriva en låt till kronprinsessan Victoria och hennes blivande prins Daniels bröllop [12]. Detta utmynnade i Can't Stop Love som Darin framförde på Operahusets tak kvällen den 19 juni. Låten är skriven tillsammans med Tony Nilsson, som också är medproducent.

Under sommaren 2010 var Darin inblandad i flera projekt. Han turnerade i Sverige och uppträdde bland annat på Allsång på Skansen där han framförde då sin nya singel Lovekiller.[13] Han debuterade också som sommarpratareP1 där han bland annat berättade om sina föräldrars dramatiska flykt från Kurdistan till Sverige.

I augusti 2010 släppte han skivan Lovekiller som sålde guld redan första veckan och hamnade etta på sverigetopplistan.[14] Skivan innehåller singlarna Viva la Vida, "You're Out Of My Life", "Can't Stop Love", "Lovekiller" och Microphone som är en specialskriven låt till Idol 2010.

 

Darin framträder på

Nationaldagen 2009.

 

(Fakta källa, Wikipedia.)


JUSTIN OM HANS KYSS MED SELENA @ BILLBOARDJelena i hawaii

Radio intervju med Ryan Seacrest 23 Maj!! <3
Someday kan dra in $30 miljoner!!

                                   Vad Bieber feber luktar? Söt, fruktig och syftar till höger vid hjärtan av hans 14-till-18-åriga fans.

Justin Biebers super-girlie doft Someday valdes speciellt av tonåringen själv.

"Låt oss varariktigt: Det sätt en flicka luktarär mycket viktigt för en kille,'' säger han till Women's Wear Daily. "Jag har en sådan djup koppling till mina fans, så att skapa en doft som jag personligen älskar är ett annat sätt jag kan ge dem nära till min värld."

En del av intäkterna går till pennor Promise - en filantropi som bygger skolor - och Make-A-Wish Foundation.

Flaskan är toppad med plast hjärtan, lager ovanpå den andra för att likna en ros. En stor flaska med doften kostar $55 men billigare alternativ för body lotion och en "hår dimma.Someday kommer att säljas till ett högre-end varuhus som Macy's, Sephora, Nordstrom och Dillards. Om allt går enligt planerna, doften kunde rake på $30 miljoner. Detta är ett steg upp från Biebers första razzia i doft marknaden.

Under 2010 var hans My World unisexparfym som kom inbäddad i hund-taggar och armband säljs Walmart för $10. Bieber älskar att tillgodose damerna, skönhet-wise. Hans "One Less Lonely Girl" insamling av nagellack var slutsålt Walmarts och mål över hela landet.


JB: ''Funderar för att fortsätta ge $1 av varje biljett!''

Justin Bieber har godkänt en fantastisk app till mobiltelefonen, kallad PhoneGuard, som kommer att stänga av mobiltelefonen när du kör, för att förhindra tragiska dödsfall som orsakats av sms bakom ratten!

Justin Bieber noterades stödja sitt beslut att stödja programmet genom att säga, "Varje natt vi utföt har vi en banner som går upp som säger "Don't Text and Drive" så det betyder verkligen mycket för mig. Vi planerar att fortsätta att ge $1 från varje biljett som säljs till denna orsak och tillägg av PhoneGuard vid detta lag kommer att hjälpa oss att expandera våra ansträngningar ytterligare.'' (The Pulp, Palm Peach New Times)

Detta är en ganska stor påskrift för Alternativ Media Group Holdings Inc., som är bara en liten Boca Raton techs företag. PhoneGuard har faktiskt skapats av en dömd brottsling. Skaparens brottsliga förflutna har redan rört upp en hel del kontroverser för popstjärna.

De flesta berörda föräldrar kommer överens om att deras tonåringar skulle vara mycket mer benägna att använda en app, om den godkänns av Justin Bieber! Bara för att skaparen var inblandad i en stulen bil för flera år sedan, gör det inte den här telefonen appen till någon mindre användbara och kan potentiellt rädda liv.


bieber
Zanyar


Justin Bieber visade upp sin "Jesus" tatuering skriven på hebreiska


billboardawards

Justin vann flera billborad awards i helgen! Han var där med Selena.

Justins nya tatuering!!

När Justin Bieber gjorde sin första tattuering när han var 16 år, var det överallt i pressen. Unga Biebs har samma tatuering av en fågel tatuerad på hans höft som sin pappa, Jeremy. 

men ingenting var sagt om den andra tatueringen som vi upptäckte när han hade bar överkropp på stranden i Hawaii den här veckan. Justin är just nu på en semester med hans flickvän Selena Gomez och vi spanade in en andra tatuering strax under hansvänstra armhåla.Tydligen säger den nya tatueringen ‘Jesus’ på hebreiska, men än är det inte 100% säkert

bilder från next to you ;)


Justin bieber sa att Selena är hans vackra tjej


Dagens bild!


Darin : Childhood-dagen är en väldigt bra grej

Darin 2
Foto: Peter Knutson
INTERVJU Söndag 22 maj är det Childhood-dagen på Gröna Lund och artisterna Darin, Veronica Maggio, Tove Styrke, Christan Walz och Ulrik Munther står laddade för en härlig show kl 16. Darin är med för första gången. ”Det är en bra grej, det är viktigt att hjälpa barn som har det svårt”, säger han.

Klockan 12 på söndag slås dörrarna till Gröna Lund upp och fram till kl 16:00 när showen startar på stora scenen går alla entréavgifter oavkortat till Childhood. Tack vare bidrag från sponsorerna och att artisterna uppträder utan ersättning kan allt överskott från dagen gå direkt till Childhoods arbete för barn i utsatta situationer. Förra året samlades 763 329 kronor in till Childhood och förhoppningen är att hamna ännu högre i år.

Darin som är med på Childhood-dagen för första gången ser fram emot konserten:

– Childhood-dagen är en bra grej, det är viktigt att hjälpa barn som har det svårt och det arbetet vill jag stödja. Om jag kan hjälpa till via min musik så vill jag verkligen göra det.

Tycker du att det är viktigt att som artist stödja välgörande ändamål?

– Verkligen! Det känns jättebra att kunna göra något. Och som sagt, om jag kan hjälpa till via det som jag tycker är roligt, musiken, så är det självklart att göra det

Kände du till Childhood innan du blev tillfrågad att vara med på Childhood-dagen?

– Jag visste lite grann, men nu har jag läst på lite mer om vad Childhood gör. Barn har ju inte hunnit bli färdigutvecklade än och det är bra att ta tag i problem tidigt så att barnen får en bra start i livet.

Har du något Childhood-armband?

– Nej, men jag vill gärna ha ett!

Vilka låtar kommer du att spela?

– Jag kommer att spela tre låtar, men det blir en surprise vilka.

Har du någon favorit bland de andra artisterna som ska uppträda?

– Alla är jätteduktiga, det är svårt att välja en…

Tar du med dig familj eller vänner till showen?

– Kanske, jag hoppas det.

Tycker du om att på Gröna Lund?

– Jag gillar Grönan mycket, jag var där jättemycket när jag var liten, varje sommar. 

Har du någon favoritattraktion?

– Spökhuset är roligt, det är kul när andra blir rädda. 

Vågar du åka de läskiga attraktionerna, som fritt fall?

– Absolut, jag älskar sånt! 

Slutligen, varför tycker du att man ska komma på Childhood-dagen på söndag?

– Man ska komma för att stödja en väldigt bra grej och för att höra bra musik.


http://www.childhood.se/pages.asp?r_id=92780

Darin - Childhood dagen

Söndag 22/5 - 2011
Gröna Lund 
kl. 16:00


http://www.childhood.se/

RSS 2.0